Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Surimi de crab cu sos de mango
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g batoane surimi de crab, 2-3 fructe de mango sau 1/2 cutie compot de mango, 1 lingura sos de soia, 1 lingurita rasa de zeamil (amidon de porumb), 1-2 cuisoare, 1 lingura otet, cateva fire de coriandru, 1 lingura ulei de masline, 1/2 lingurita rasa de ceapa tocata foarte marunt.

Mod de preparare: Daca frunctele de mango sunt proaspete, le decojim dupa ce le oparim cateva secunde. Indepartam samburele apoi le taiem in cuburi cu marginile rotunjite. Ceea ce rezulta dupa fasinarea cuburilor de mango se fierbe bine impreuna cu 200 ml.de apa si 2 linguri de zahar pana ce siropul scade la jumatate. Introducem cuburile de mango in siropul fierbinte si le lasam cateva minute, fara a le mai fierbe. Daca fructele sunt mai moi,atunci acestea vor trebui sa stea doar cateva secunde pentru a nu se inmuia. Scoatem cuburile de mango si le introducem la frigider. Desfacem zeamilul in putina apa, apoi il turnam peste siropul de mango si il fierbem cateva secunde. Lasam sa se raceasca putin,apoi adaugam pe rand toate ingredientele. Daca folosim o conserva de compot de mango, atunci vom intrebuinta siropul din compot exact ca atunci cand folosim fructe proaspete, fara insa a mai adauga zahar.
Batoanele de surimi se trec prin apa clocotita catva secunde. Se aranjeaza pe un platou,apoi se toarna sosul caldut peste surimi. Se lasa la rece cateva minute innainte de a fi servit.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.