Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel vienez de viţel |
Şniţel vienez de viţel
Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 8 Ingrediente: 1 kg pulpă viţel, 2 ouă, 1 pahar pesmet, 1 pahar făină, 2 linguri untură. Mod de preparare: Se taie carnea felii potrivit de groase, în curmezişul fibrelor. Se bat feliile uşor cu ciocanul de lemn. Se sărează, apoi se trec prin făină, ou bătut şi prin pesmet. Se prăjesc în tigaie, în grăsime foarte bine încinsă, la început la foc iute, apoi la foc mai domol. Şniţelul se prepară în momentul cînd trebuie servit la masă. Se serveşte cu cartofi prăjiţi, cartofi fierţi şi opăriţi cu unt şi verdeaţă tocată mărunt, piure de cartofi sau cu diferite legume fierte şi opărite cu unt. De asemenea, se poate servi cu salată verde, salată de varză roşie, castraveţi şi gogoşari în oţet.
17.393 vizualizări
Versiunea printabilă1.028 tipăriri 12 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Şniţele de soia cu varză albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi) 4. Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii (Mâncăruri > Fripturi) 5. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 6. Rulade de viţel în sos tomat (Mâncăruri > Fripturi) 7. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 9. Compoziţie de şniţel (Mâncăruri > Fripturi) 10. Şniţel mexican (Mâncăruri > Fripturi) 11. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi) 12. Pilaf de miel sau viţel cu caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Musaca de clătite cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 14. Şniţele cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi) 15. Borş de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 16. Cotlete de viţel cu cârnaţi şi cartofi în vin (Mâncăruri > Fripturi) 17. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 18. Şniţel pane cu legume (Mâncăruri > Fripturi) 19. Ragout de viţel sau miel cu fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Şniţele de gulii cu brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 22. Ciorbă de viţel cu mazăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi) 24. Şniţel de vită cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi) 25. Piept de viţel umplut (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Pulpă de viţel la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 28. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi) 29. Cotlete de viţel sote cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Pulpă de viţel friptă (Mâncăruri > Fripturi) |