Şniţel vienez de viţel - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel vienez de viţel

Şniţel vienez de viţel

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 1 kg pulpă viţel, 2 ouă, 1 pahar pesmet, 1 pahar făină, 2 linguri untură.

Mod de preparare: Se taie carnea felii potrivit de groase, în curmezişul fibrelor. Se bat feliile uşor cu ciocanul de lemn. Se sărează, apoi se trec prin făină, ou bătut şi prin pesmet. Se prăjesc în tigaie, în grăsime foarte bine încinsă, la început la foc iute, apoi la foc mai domol. Şniţelul se prepară în momentul cînd trebuie servit la masă.
Se serveşte cu cartofi prăjiţi, cartofi fierţi şi opăriţi cu unt şi verdeaţă tocată mărunt, piure de cartofi sau cu diferite legume fierte şi opărite cu unt. De asemenea, se poate servi cu salată verde, salată de varză roşie, castraveţi şi gogoşari în oţet.
14.211 vizualizări
545 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muşchiuleţ de viţel cu sos de ardei copţi (Mâncăruri > Fripturi)
2. Şniţel natur (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pilaf de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Salată de creier de viţel (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Cotlete de viţel sote cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Papricaş de viţel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Şniţel de viţel cu sote de legume (Mâncăruri > Fripturi)
12. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Antricot de viţel în staniol (Mâncăruri > Fripturi)
14. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
19. Supă de viţel cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pulpă de viţel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)
24. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Compoziţie de şniţel foarte pufoasă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
29. Piept de viţel umplut (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ruladă de viţel cu dulceaţă de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.