Şniţel vienez de viţel - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel vienez de viţel

Şniţel vienez de viţel

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 1 kg pulpă viţel, 2 ouă, 1 pahar pesmet, 1 pahar făină, 2 linguri untură.

Mod de preparare: Se taie carnea felii potrivit de groase, în curmezişul fibrelor. Se bat feliile uşor cu ciocanul de lemn. Se sărează, apoi se trec prin făină, ou bătut şi prin pesmet. Se prăjesc în tigaie, în grăsime foarte bine încinsă, la început la foc iute, apoi la foc mai domol. Şniţelul se prepară în momentul cînd trebuie servit la masă.
Se serveşte cu cartofi prăjiţi, cartofi fierţi şi opăriţi cu unt şi verdeaţă tocată mărunt, piure de cartofi sau cu diferite legume fierte şi opărite cu unt. De asemenea, se poate servi cu salată verde, salată de varză roşie, castraveţi şi gogoşari în oţet.
17.811 vizualizări
1.140 tipăriri
12 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţele cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Şniţel cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Escalop de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
6. Muşchi de viţel în sos Gorgonzola (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pulpă de viţel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Şniţele cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Cotlete de viţel sote cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciulama de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Sos cu muşchi de viţel (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
15. Rulade de viţel în sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
16. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
17. Şniţel pane cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
18. Şniţel mexican (Mâncăruri > Fripturi)
19. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură cu rasol şi picior de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
22. Rulade de viţel cu busuioc (Mâncăruri > Fripturi)
23. Stufat de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
26. Ciorbă de viţel cu mazăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Pilaf de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Şniţele aburite cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Compoziţie de şniţel (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.