Şniţel vienez de viţel - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel vienez de viţel

Şniţel vienez de viţel

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 1 kg pulpă viţel, 2 ouă, 1 pahar pesmet, 1 pahar făină, 2 linguri untură.

Mod de preparare: Se taie carnea felii potrivit de groase, în curmezişul fibrelor. Se bat feliile uşor cu ciocanul de lemn. Se sărează, apoi se trec prin făină, ou bătut şi prin pesmet. Se prăjesc în tigaie, în grăsime foarte bine încinsă, la început la foc iute, apoi la foc mai domol. Şniţelul se prepară în momentul cînd trebuie servit la masă.
Se serveşte cu cartofi prăjiţi, cartofi fierţi şi opăriţi cu unt şi verdeaţă tocată mărunt, piure de cartofi sau cu diferite legume fierte şi opărite cu unt. De asemenea, se poate servi cu salată verde, salată de varză roşie, castraveţi şi gogoşari în oţet.
14.879 vizualizări
588 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pulpă de viţel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Şniţele de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Rulade de viţel în sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şniţel de viţel cu sote de legume (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ciulama de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pulpă de viţel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Rulade de viţel cu busuioc (Mâncăruri > Fripturi)
11. Şniţel pane (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
13. Şniţel pane cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
14. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Pulpă de viţel friptă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pilaf de miel sau viţel cu caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
20. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Carne de viţel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ciulama de găină, gâscă, curcan, viţel, iepure domestic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ciuperci cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Şniţele cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pasteta de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
28. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
30. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.