![]() |
|
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Mămăligă italiană |
|
Mămăligă italiană
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 200 g malai, de doua ori volumul lui in apa, 100 g cascaval, 150 g carnati, 50 gr. unt, o lingurita ulei, sare. Mod de preparare: Se pune la fiert cu putina sare cam 3/4 l apa si o lingurita ulei. Cand da in clocot se adauga malaiul (grisat) ca pentru o mamaliga obisnuita. Cand mamaliga e gata se adauga cascavalul taiat cubulete. Se amesteca bine. Separat se taie carnatii rondele si se prajesc in tigaie fara grasime (teflon). Se amesteca mamaliga cu untul topit si cu carnatii prajiti. Se serveste imediat cu muraturi sau cu salata si poate fi un singur fel la masa de pranz deoarece este satioasa.
9.649 vizualizări
1.219 tipăriri 3 trimiteri Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|