Ciuperci pane maramureşene - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciuperci pane maramureşene

Ciuperci pane maramureşene

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg ciuperci (se folosesc ciuperci din specia manatarcilor, hribilor), 2 oua, 3 linguri faina, 5 linguri pesmet condimentat, sare, piper, patrunjel.

Mod de preparare: Se procedeaza exact ca la prepararea snitelelor din piept de pui. Ciupercile se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza bine si se lasa acoperite 10 minute. Se trec apoi prin faina, prin ouale batute bine si, in final, prin pesmet. Se prajesc in ulei sau unt bine incins. Inainte de a fi servite, se asaza pe un platou si se presara patrunjel taiate marunt.
9.153 vizualizări
823 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos roşu de ciuperci cu ceapă (Sosuri > Sosuri roşii)
2. Ciuperci a la grec (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
4. Pui Sauvignon cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ciulama de pasăre cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată de ciuperci cu usturoi (Salate > Salate de legume)
7. Cotlete de porc pane (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciuperci cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Ciulama de pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Omletă cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Cotlete de pui pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Sufleu de spanac cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Telemea pane cu garnitură de ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Ciuperci la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Telemea pane pe pat de salată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Ciuperci umplute cu creier (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Şalău mic pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Conopidă pane (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Ficat pane cu sote de mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Scrumbii cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Ciuperci în oţet (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Omletă cu ciuperci călite în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Şniţele de pâine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Găină cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Fripturi)
30. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.