Ciuperci pane maramureşene - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciuperci pane maramureşene

Ciuperci pane maramureşene

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg ciuperci (se folosesc ciuperci din specia manatarcilor, hribilor), 2 oua, 3 linguri faina, 5 linguri pesmet condimentat, sare, piper, patrunjel.

Mod de preparare: Se procedeaza exact ca la prepararea snitelelor din piept de pui. Ciupercile se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza bine si se lasa acoperite 10 minute. Se trec apoi prin faina, prin ouale batute bine si, in final, prin pesmet. Se prajesc in ulei sau unt bine incins. Inainte de a fi servite, se asaza pe un platou si se presara patrunjel taiate marunt.
9.528 vizualizări
972 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Risotto cu dovleac şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
3. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Budincă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
6. Vinete pane cu sos tzatziki (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Ciulama de ciuperci ca la Putna (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Aspic de curcan cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. File de şalău cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Ciuperci umplute cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Şniţel pane (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ciuperci umplute cu ouă jumări si smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Telemea pane cu garnitură de ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Plăcinţele de morcovi cu garnitură de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Ouă cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Cremă de ciuperci cu nuci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Vinete umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ciuperci la cuptor cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Salată de vineţele (ciuperci de pădure) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Ficat pane cu sote de mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Bruschetta cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
24. Ton cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Cotlete de berbec cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
26. Macaroane cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Sufleu de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Borş de ciuperci cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ciuperci surpriză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Dovlecei umpluţi cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.