Ciuperci pane maramureşene - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciuperci pane maramureşene

Ciuperci pane maramureşene

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg ciuperci (se folosesc ciuperci din specia manatarcilor, hribilor), 2 oua, 3 linguri faina, 5 linguri pesmet condimentat, sare, piper, patrunjel.

Mod de preparare: Se procedeaza exact ca la prepararea snitelelor din piept de pui. Ciupercile se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza bine si se lasa acoperite 10 minute. Se trec apoi prin faina, prin ouale batute bine si, in final, prin pesmet. Se prajesc in ulei sau unt bine incins. Inainte de a fi servite, se asaza pe un platou si se presara patrunjel taiate marunt.
9.833 vizualizări
1.077 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă cu ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Crap umplut cu ciuperci şi orez (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Costiţă afumată cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ciuperci umplute (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Ciuperci umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Limbă cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
8. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Chefal cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Salată de ciuperci cu şuncă şi avocado (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Batoane umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Ciuperci prăjite cu praz şi sos de usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Scrumbii cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Cartofi cu ciuperci şi brânză la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
19. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
20. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Pulpe de pui umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
22. Borş de ciuperci cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Sos de ciocolată pentru panettone (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
25. Ţelină pane cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Ciuperci cu orez sîrbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Budincă de andive cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.