Ciuperci pane maramureşene - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciuperci pane maramureşene

Ciuperci pane maramureşene

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg ciuperci (se folosesc ciuperci din specia manatarcilor, hribilor), 2 oua, 3 linguri faina, 5 linguri pesmet condimentat, sare, piper, patrunjel.

Mod de preparare: Se procedeaza exact ca la prepararea snitelelor din piept de pui. Ciupercile se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza bine si se lasa acoperite 10 minute. Se trec apoi prin faina, prin ouale batute bine si, in final, prin pesmet. Se prajesc in ulei sau unt bine incins. Inainte de a fi servite, se asaza pe un platou si se presara patrunjel taiate marunt.
9.358 vizualizări
907 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Calamar pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Plăcinţele de morcovi cu garnitură de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Salată poloneză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
4. Roşii umplute cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Ciulama de ciuperci ca la Putna (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Mâncărică de pipote cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
8. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Plăcintă cu ciuperci şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Crap umplut cu ciuperci şi orez (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Batoane umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Crap umplut cu ciuperci şi orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Ciuperci pe frigănele (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Salată de ciuperci cu mujdei de usturoi (Salate > Salate de legume)
16. Cod cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Ciuperci la cuptor în stil spaniol (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Pizza cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Limbă cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Căprioară cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
22. Frigărui pe grătar cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Sarmale maramureşene de post cu ciuperci şi păsat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Pizza cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Peşte cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Omletă cu ciuperci călite în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Tocăniţă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2023 Pandora Impex SRL.