Ciuperci pane maramureşene - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciuperci pane maramureşene

Ciuperci pane maramureşene

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg ciuperci (se folosesc ciuperci din specia manatarcilor, hribilor), 2 oua, 3 linguri faina, 5 linguri pesmet condimentat, sare, piper, patrunjel.

Mod de preparare: Se procedeaza exact ca la prepararea snitelelor din piept de pui. Ciupercile se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza bine si se lasa acoperite 10 minute. Se trec apoi prin faina, prin ouale batute bine si, in final, prin pesmet. Se prajesc in ulei sau unt bine incins. Inainte de a fi servite, se asaza pe un platou si se presara patrunjel taiate marunt.
9.939 vizualizări
1.104 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu surimi şi ciuperci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
2. Ciuperci cu maioneză şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Borş de ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată de ciuperci maramureşeană (Salate > Salate de legume)
6. Supă cremă de ciuperci (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Gogoşi de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Plăcintă cu ciuperci şi soia (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Crap umplut cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciuperci a la grec (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Ciuperci în oţet (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
13. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Budincă cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. File de şalău cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Iepure cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
19. Ciuperci cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Mazăre cu ciuperci şi iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ciuperci cu ceapă şi pătrunjel verde (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Gogoşari umpluţi cu ciuperci (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
23. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Mâncărică de pipote cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Ciuperci umplute (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Sufleu de ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Eclere cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Ardei umpluţi cu ciuperci şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Găină pane (Mâncăruri > Fripturi)
30. Budincă de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.