Ciuperci pane maramureşene - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciuperci pane maramureşene

Ciuperci pane maramureşene

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg ciuperci (se folosesc ciuperci din specia manatarcilor, hribilor), 2 oua, 3 linguri faina, 5 linguri pesmet condimentat, sare, piper, patrunjel.

Mod de preparare: Se procedeaza exact ca la prepararea snitelelor din piept de pui. Ciupercile se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza bine si se lasa acoperite 10 minute. Se trec apoi prin faina, prin ouale batute bine si, in final, prin pesmet. Se prajesc in ulei sau unt bine incins. Inainte de a fi servite, se asaza pe un platou si se presara patrunjel taiate marunt.
9.028 vizualizări
779 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă cu ciuperci (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Ciulama de pasăre cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Şniţele de pâine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Budincă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Ciuperci umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ciuperci normande cu costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciuperci cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ciuperci umplute româneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Chifle umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Ciuperci umplute cu slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Budincă de ciuperci cu verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Spaghete cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
17. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Ţelină pane cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Salată cu surimi şi ciuperci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
20. Broccoli cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
23. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Supă de ţelină şi ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Salată de ciuperci cu sfeclă (Salate > Salate de legume)
26. Pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată de ciuperci maramureşeană (Salate > Salate de legume)
29. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ciulama de ciuperci ca la Putna (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2021 Pandora Impex SRL.