Ciuperci pane maramureşene - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciuperci pane maramureşene

Ciuperci pane maramureşene

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg ciuperci (se folosesc ciuperci din specia manatarcilor, hribilor), 2 oua, 3 linguri faina, 5 linguri pesmet condimentat, sare, piper, patrunjel.

Mod de preparare: Se procedeaza exact ca la prepararea snitelelor din piept de pui. Ciupercile se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza bine si se lasa acoperite 10 minute. Se trec apoi prin faina, prin ouale batute bine si, in final, prin pesmet. Se prajesc in ulei sau unt bine incins. Inainte de a fi servite, se asaza pe un platou si se presara patrunjel taiate marunt.
9.617 vizualizări
1.004 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Vinete pane cu sos tzatziki (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Ciuperci umplute mocăneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Pui cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Şniţel pane cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
6. Peşte la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Ciuperci la grătar (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Ouă umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Mazăre cu ciuperci şi iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ciuperci la grătar (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Tocăniţă de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ciuperci umplute cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Salată de praz cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
14. Pulpe de pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
15. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi)
16. Gogoşi de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Salată din piept de pui cu ciuperci (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Limbă cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Ciulama de ciuperci cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Ciuperci umplute de post (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Ciuperci a la grec (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Cartofi cu ciuperci şi brânză la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Peşte pane cu piure de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Frigărui pe grătar cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ciuperci greceşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ciuperci cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Ciulama de pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. File de cod cu ciuperci şi mozzarela (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.