Ciuperci pane maramureşene - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciuperci pane maramureşene

Ciuperci pane maramureşene

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg ciuperci (se folosesc ciuperci din specia manatarcilor, hribilor), 2 oua, 3 linguri faina, 5 linguri pesmet condimentat, sare, piper, patrunjel.

Mod de preparare: Se procedeaza exact ca la prepararea snitelelor din piept de pui. Ciupercile se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza bine si se lasa acoperite 10 minute. Se trec apoi prin faina, prin ouale batute bine si, in final, prin pesmet. Se prajesc in ulei sau unt bine incins. Inainte de a fi servite, se asaza pe un platou si se presara patrunjel taiate marunt.
9.895 vizualizări
1.090 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciuperci la grătar (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Spaghete cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Salată de ciuperci (I) (Salate > Salate de legume)
5. Salată suedeză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
6. Ţelină cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Budincă de dovlecei pane (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Ciuperci în aluat de bere (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Ciuperci cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Peşte pane cu piure de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Ciuperci cu usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Ciuperci greceşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Ciuperci cu pilaf (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
18. Calamar pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Corăbioare cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Crap umplut cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Risotto clasic cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Copane de pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
25. Colţunaşi cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)
28. Biftec la grătar cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
30. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.