Ciuperci pane maramureşene - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciuperci pane maramureşene

Ciuperci pane maramureşene

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg ciuperci (se folosesc ciuperci din specia manatarcilor, hribilor), 2 oua, 3 linguri faina, 5 linguri pesmet condimentat, sare, piper, patrunjel.

Mod de preparare: Se procedeaza exact ca la prepararea snitelelor din piept de pui. Ciupercile se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza bine si se lasa acoperite 10 minute. Se trec apoi prin faina, prin ouale batute bine si, in final, prin pesmet. Se prajesc in ulei sau unt bine incins. Inainte de a fi servite, se asaza pe un platou si se presara patrunjel taiate marunt.
9.523 vizualizări
971 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Macaroane cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Creier la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
3. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Somon cu sos de stridii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Clătite cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Piept de gâscă cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Limbă de vită cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Ţelină cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Cremă de ciuperci cu nuci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Salată cu surimi şi ciuperci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
13. Peşte pane în ou şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Ciuperci cu ceapă şi pătrunjel verde (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
17. Salată de andive cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
18. Telemea pane cu garnitură de ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Ciuperci cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Ciuperci cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Andive pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
24. Tocăniţă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Corăbioare cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Salată de peşte cu ciuperci (Salate > Salate cu peşte)
29. Ciulama de miel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Budincă de macaroane cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.