Copane de pui gratinate cu parmezan - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Copane de pui gratinate cu parmezan

Copane de pui gratinate cu parmezan

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 copane de pui, 100 g parmezan (sau cascaval uscat), 100 g svaiter, 100 ml vin alb sec, 50 g unt, 1 varf de cutit nucsoara rasa, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Puneti untul sa se topeasca intr-o craticioara, ungeti cu el copanele de pui si asezati-le pe o tava. Lasati-le sa se rumeneasca 30 de minute la cuptor, intorcandu-le pe ambele parti si stropindu-le, din cand in cand, cu grasimea din tava. Scoateti copanele din tava, asezati-le pe un platou cate trei, in asa fel incat sa se sprijine unul pe altul. Incingeti grilul din cuptor, taiati bucati svaiterul si radeti parmezanul (sau cascavalul uscat). Puneti pe foc - intr-o tigaie de fonta - branzeturile, vinul, nucsoara si piperul si amestecati incontinuu cu o lingura de lemn, pana ce obtineti o compozitie omogena. Lasati-o sa se raceasca, turnati-o, calduta, peste copane, bagati-le cateva minute la cuptor, sub gril, si serviti-le fierbinti.
3.003 vizualizări
757 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.