Pui la rotisor - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pui la rotisor

Pui la rotisor

Timp de preparare: 1 h 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pui de 1,2 kg-1,3 kg, sare, piper, 1 legatura de patrunjel, cimbru, 6 linguri ulei, o lingurita boia de ardei, 1 lingura pasta de rosii, 5 linguri de bere, verdeata uscata.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata bine puiul, se spala si se lasa la scurs. Se presara interiorul cu sare, piper, patrunjel si cimbru sau alta verdeata, dupa gust. La exterior se da cu un praf de sare si piper.
Se amesteca 4 linguri de ulei bu berea, boiaua de ardei, pasta de rosii, sare, piper si verdeata dupa preferinte. Se unge puiul cu aceasta marinata si se lasa la rece o jumatate de ora.
Se pune puiul in rotisor, se fixeaza bine si se mai unge cu putin ulei, ca sa formeze o crusta frumos rumenita. Se lasa la fript 55-60 minute si se serveste cald.
Pentru a aroma carnea unei pasari se pun in interior verdeturile intr-un tifon si se scot cand friptura este gata, iar carnea ramane curata.
41.909 vizualizări
2.005 tipăriri
42 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
7. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
9. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
12. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
13. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
15. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
18. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
21. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
25. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
26. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
29. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.