Raţă cu castraveţi acri - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Raţă cu castraveţi acri

Raţă cu castraveţi acri

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 rata mica, 8 castraveti potrivit de mari, 2 linguri untura, 1 lingura bulion, 1 ceapa, 1/2 lingurita faina, sare, marar tocat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Bucatile de rata se prajesc in untura pina se rumenesc, se adauga ceapa tocata si faina si se lasa sa se mai prajeasca putin, apoi se sting cu atita apa calda, cit sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic ½ de ora. In acest timp se aleg castravetii tari, se taie in bucati de 5-6 cm lungime si se spala. In cazul cind sint sarati prea tare, se tin in apa calda timp de o ora. Se pun castravetii peste carne, bulionul, mararul tocat si se lasa sa fiarba la foc mic, pina ce scade zeama si carnea este fiarta. Se poate prepara si cu ceapa cruda. In acest caz se pune o data cu apa calda.
1.773 vizualizări
624 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Calcan gratinat cu scoici (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Rulade mici cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă de mere acrişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de măcriş cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Varză murată călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu varză)
15. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Ciolan cu varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Somon la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Ciorbă de varză acră (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de cartofi acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată de mere cu castraveţi acri (Salate > Salate de legume)
29. Raţă friptă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Boboc de raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.