Ciolan cu varză acră şi cartofi - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Ciolan cu varză acră şi cartofi

Ciolan cu varză acră şi cartofi

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 200 g cartofi, 500 g varză acră, 100 g morcovi, 1 ciolan afumat, 1 ceapă, 4 căţei de usturoi, 1 linguriţă măghiran uscat, 1 lingură pătrunjel verde tăiat, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spală bine ciolanul şi se curăţă ceapa. Se pun la fiert în apă rece. Inainte de a se înmuia complet carnea se adaugă un cartof curăţat.

Când acesta s-a fiert se scoate împreună cu ceapa. Se pun într-un vas, se adaugă puţină zeama din fiertura ciolanului şi se mixează. Cu aceasta se va îngroşa mâncarea.

Varza acră se taie bucăţi şi se fierbe în apă 5 minute. Cartofii rămaşi se taie cubuleţe, morcovul jumătăţi de rondele.

Când ciolanul e fiert şi se poate dezosa uşor, carnea se taie felii şi se pune deoparte.

În zeama rămasă se pun cartofii, morcovul, varza şi usturoiul pisat. Trebuie lăsată doar atâta zeamă cât să acopere legumele. Se presară măghiran şi se fierbe. Când legumele s-au fiert, se amestecă cu mixtura de cartofi, carnea şi se presară cu pătrunjel.
329 vizualizări
63 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
12. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
15. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
16. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
23. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
28. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
30. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.