Rasol de vită cu sos de iaurt - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Rasol de vită cu sos de iaurt

Rasol de vită cu sos de iaurt

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne de rasol, 5 foi de dafin, 1/2 legatura patrunjel verde, 1/2 legatura cimbru, zarzavat de supa (morcovi, telina, radacina de patrunjel), 1,5-2 l zeama de carne (Knorr+apa), 1/2 lingurita boabe de piper.
Pentru sos: 500 g iaurt, coaja de la o lamaie, sare, piper, 3 fire de tarhon.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala carnea, se zvanta, se acopera de jur-imprejur cu crengutele de patrunjel si de cimbru si se leaga cu ata de bucatarie. Se curata zarzavatul de supa, se clateste si se taie bucati. Intr-o oala, se toarna zeama de carne, se adauga zarzavatul taiat si boabele de piper si se pune la fiert. Cand clocoteste, se introduce carnea (zeama trebuie s-o acopere) si se lasa sa fiarba cu capac, la foc mic, circa 1 ora si 45 de minute.
Pentru sos: se amesteca iaurtul cu coaja rasa de lamaie si tarhonul tocat marunt si se gusta de sare si piper.
Carnea fiarta se lasa sa se odihneasca (acoperita) cateva minute, se taie felii si se serveste cu sosul de iaurt.
2.030 vizualizări
353 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
7. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
12. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
20. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
25. Şalău rasol cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Ciorbă de cartofi cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată de dovlecei cu iaurt (Salate > Salate de legume)
29. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume)
30. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.