Pui pe sticlă (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pui pe sticlă (II)

Pui pe sticlă (II)

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: Un pui, puţin ulei, vegeta, usturoi, o sticlă de 0,5 l.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Puiul se curăţă bine, se spală, se condimentează, usturoiul se pisează şi se întinde pe pui înăuntru şi în afară şi se trage puiul pe sticla care se umple cu apă. Dacă alunecă în jos, puiul se coase la gît, în aşa fel încît să stea complet suspendat pe sticlă să nu atârne în tavă.
Sticla se pune în tavă (în picioare) în care punem puţină apă şi puţin ulei, se încălzeşte cuptorul şi, înainte de a se introduce puiul în cuptor se toarnă peste el cîteva linguri de ulei, se lasă la cuptor o oră. Pe parcurs se întoarce sticla în aşa fel încît să fie friptă carnea uniform. Puiul o să fie crocant şi rumenit de jur împrejur, foarte gustos.
Se poate servi cu mujdei şi mămăliguţă.
2.665 vizualizări
446 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
8. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
14. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
16. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
18. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
20. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
23. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.