Pui cu sos de cimbru şi ardei - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pui cu sos de cimbru şi ardei

Pui cu sos de cimbru şi ardei

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pui (1,5 kg), 100 g kaiser, 3-4 căţei de usturoi, 2 ardei graşi roşii, 2 crenguţe de cimbru, 2-3 linguri ulei (de măsline), sare, piper, 100 ml supă de pasăre (instant).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Puiul se spală, se şterge cu un şervet de bucătărie şi se tranşează în bucăţi. Kaiserul se taie în fâşii subţiri. Ardeii se curăţă de seminţe, se spală şi se taie în cubuleţe. Cimbrul se spală şi se rup frunzuliţele. Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă kaiserul şi usturoiul curăţat, dar lăsat întreg şi se lasă să se rumenească. Se scot din tigaie şi se pun deoparte. În grăsimea lăsată în tigaie se prăjesc bucăţile de pui, la foc mic. Dacă mai este nevoie, se mai adaugă puţin ulei. Se sărează, piperează după gust şi, după 5 minute, se adaugă cimbrul şi ardeiul gras. Se micşorează focul, se toarnă supa de pasăre şi se lasă să fiarbă totul circa 30 de minute. Spre sfârşit, se adaugă la sos şi kaiserul împreună cu usturoiul.
1.545 vizualizări
469 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
14. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
16. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
18. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
20. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
21. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
26. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
28. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
29. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.