Plăcintă cu verdeţuri - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Plăcintă cu verdeţuri

Plăcintă cu verdeţuri

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 2 foi de placinta suprapuse, 4 oua fierte (tari), 25 g faina, 300 ml lapte, 100 g branza rasa, 8 fire de ceapa verde, 8 fire de patrunjel, 1 varf de cutit de coriandru (la plic), 1 varf de cutit de nucsoara rasa, 25 g unt, 100 ml untdelemn, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Faceti un sos bechamel (sos alb): puneti untul sa se topeasca intr-o craticioara, adaugati faina, amestecati cu o spatula de lemn, lasati sa se rumeneasca 3 minute, apoi turnati laptele putin cate putin, amestecand cu o furculita. Cand sosul e omogen, lasati-l sa se ingroase pe foc mic, amestecand. Adaugati sare, piper, nucsoara. - Lasati sosul sa se raceasca, adaugati branza rasa, ouale tari curatate de coaja si tocate marunt, verdeturile taiate fin cu o foarfeca, praful de coriandru.
Intindeti foaia de placinta, taiati-o in patru bucati si repartizati compozitia pe mijlocul fiecareia dintre ele, apoi indoiti-le in forma de triunghi si lipiti-le pe margini.
Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o tigaie si prajiti triunghiurile de aluat cate 3 minute pe fiecare parte, pana cand se rumenesc. Scoateti-le pe hartie absorbanta si serviti-le fierbinti.
2.472 vizualizări
758 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Plăcintă de spanac în foetaj (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Plăcintă cu brânză dulce (Dulciuri > Prăjituri)
4. Plăcintă dospită cu mere şi slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Plăcintă cu peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Chec cu verdeţuri şi ouă fierte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Plăcintă cu praz şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Plăcintă cu ciuperci şi soia (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Plăcintă cu macaroane (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Ouă cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Plăcintă cu spanac şi brânză sau praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Plăcintă macedoneană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Plăcintă a la Follas (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Plăcintă din dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Plăcintă cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
18. Plăcintă franţuzească cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Plăcintă cu praz (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Plăcintă de cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume)
23. Plăcintă cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Plăcintă cu peşte şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Plăcintă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
26. Păstrăvi cu sos de smântână şi verdeţuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
28. Roşii umplute cu cârnaţi şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Plăcintă cu trei prune (Dulciuri > Prăjituri)
30. Plăcintă cu ciuperci şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.