Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat

Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 cartofi mari, 500 g branza de vaca, 2 pahare de iaurt, 2 lingurite hrean ras, 6 linguri cozi de ceapa verde taiate rondele, sare, piper, 4 bucati peste afumat dezosat, 1 lingura de marar verde tocat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Cartofii spalati bine se fierb circa 30 de minute (cu coaja). Se amesteca branza de vaci cu iaurtul, hreanul si jumatate din coditele de ceapa si se gusta de sare si de piper. Se scurg cartofii si se cresteaza in doua, pe lung. Se pun in ei sosul de verdeturi si feliile de peste.
Inainte de a-i servi, se presara cu mararul verde tocat si restul de codite de ceapa.
2.807 vizualizări
820 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
15. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
17. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
19. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
20. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
21. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
29. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.