http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu peşte"

Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 cartofi mari, 500 g branza de vaca, 2 pahare de iaurt, 2 lingurite hrean ras, 6 linguri cozi de ceapa verde taiate rondele, sare, piper, 4 bucati peste afumat dezosat, 1 lingura de marar verde tocat.

Mod de preparare: Cartofii spalati bine se fierb circa 30 de minute (cu coaja). Se amesteca branza de vaci cu iaurtul, hreanul si jumatate din coditele de ceapa si se gusta de sare si de piper. Se scurg cartofii si se cresteaza in doua, pe lung. Se pun in ei sosul de verdeturi si feliile de peste.
Inainte de a-i servi, se presara cu mararul verde tocat si restul de codite de ceapa.