Plăcintă cu peşte şi ceapă verde - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Plăcintă cu peşte şi ceapă verde

Plăcintă cu peşte şi ceapă verde

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 pachet de foi de placinta (450 g), faina pentru intins aluatul.
Umplutura: 400 g fileuri de cod dezosate, 400 g peste afumat dezosat, 250 g smantana, 2 oua, 150 g smantana amestecata cu o lingurita de hrean ras (sau sos de hrean la borcan - se gaseste in comert), sucul unei jumatati de lamaie, sare, piper proaspat macinat, 1/2 legatura de patrunjel, o legatura de ceapa verde cu codite subtiri.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se scot foile de placinta, se aseaza una peste alta si se intind cat sa acopere suprafata unei tavi de prajituri. Se porneste cuptorul si se lasa se se incinga. Se acopera fundul tavii cu o foaie de pergament, iar deasupra se pune foaia de aluat, care se ridica si peste marginile tavii. Se inteapa cu o furculita, apoi se acopera si pe deasupra cu o foaie de pergament si se baga la cuptor 15 minute. Se scoate si se ia hartia de pergament.
Umplutura: Se baga in mixer pestele proaspat si cel afumat, cu putina smantana. Se amesteca bine cu restul de smantana simpla, smantana cu hrean, ouale, sucul de lamaie, sarea si piperul. Se toaca patrunjelul, se taie ceapa in ineluse si se amesteca in piureul de peste. Pasta obtinuta se intinde peste aluat. Se da la cuptor, la aceeasi temperatura, 20 de minute.
1.950 vizualizări
420 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
16. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
22. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
24. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
29. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.