Plăcintă cu peşte afumat - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Plăcintă cu peşte afumat

Plăcintă cu peşte afumat

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: medie

Porţii: 8

Ingrediente: Pentru aluat: 250 g faina, 125 g unt, 1 galbenus, 1 ou intreg, sare, faina pentru planseta, unt sau margarina pentru uns forma.
Pentru umplutura: 800 g peste afumat dezosat, 1 galbenus, 2 oua intregi, 100 g smantana, 150 g frisca nebatuta, piper proaspat macinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Aluatul: Se amesteca cu mixerul toate ingredientele plus un varf de cutit de sare si 2 linguri de apa rece, dupa care se framanta cu mana, pana ce se obtine un aluat neted. Se inveleste intr-o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca la frigider circa 30 de minute. Se-ntinde aluatul pe planseta infainata si se imbraca cu el o forma de tarta cu diametrul de 28 cm.
Umplutura: Se curata pestele dezosat de pielita si se rupe bucatele care se presara peste aluat. Se amesteca bine galbenusul, ouale, smantana si frisca nebatuta, se sareaza, se pipereaza si se toarna compozitia peste bucatelele de peste. Se da placinta la cuptorul incins la 220 grade C si se coace o jumatate de ora, pana ce se rumenesc marginile aluatului. Dupa 20 de minute de copt, se poate, eventual, acoperi, ca sa nu fie prea maronie, si se serveste calda sau rece.
1.970 vizualizări
372 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
2. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
4. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
7. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
20. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
21. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Supă ardelenească de morcovi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
27. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.