Peşte cu sos Ragu - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Peşte cu sos Ragu

Peşte cu sos Ragu

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg peste, 250 g zarzavat (morcov, patrunjel, telina), 100 g ceapa, 100 ml vin, 100 ml suc de rosii, 3-4 felii lamiie, 100 g masline, o foaie dafin, piper, 100 ml ulei, cimbru, faina, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie pestele in bucati, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat foarte bine, apoi se prajeste in ulei fierbinte. In aceeasi grasime, se caleste zarzavatul si ceapa tocate marunt. Cind acestea s-au aurit, se stinge cu apa calda atit cit sa cuprinda bine zarzavatul. Se adauga apoi putina apa si dupa 10 minute de fierbere se trece sosul prin sita, pasind foarte bine zarzavaturile. In sos se adauga vinul, maslinele, sucul de rosii, foaia de dafin, feliile de lamiie, fara coaja, piperul, cimbrul si bucatile de peste. Se da cratita la cuptor cu foc mic pentru 20 minute si cind uleiul s-a ridicat deasupra, se ingroasa sosul cu putina faina. Cind este gata, se potriveste dupa gust de sare si de acru si se serveste.
1.912 vizualizări
328 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
7. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
12. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
14. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
21. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
30. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.