Pastă de pasăre (pentru tartine) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Pastă de pasăre (pentru tartine)

Pastă de pasăre (pentru tartine)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g măruntaie de pasare, 50 g muştar, 3 oua, 20 g pesmet, sare şi piper, dupa gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Măruntaiele de pasare (ficăţei, pipote, inimă), fierte, se dau prin maşina de tocat, apoi pasta obţinută se amestecă cu ouăle fierte tari şi marunţite, cu muştarul, sarea, piperul, pesmetul cernut şi cu puţină apa. Se amestecă compoziţia pana se obţine o pastă omogenă.
2.871 vizualizări
563 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
2. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Pastă de ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Pastă de cartofi cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Pastă aromată de cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
13. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă de pasăre cu paste făinoase (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Vită cu pastă verde de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pastă de maioneză cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Pastă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.