Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pastă de pasăre (pentru tartine)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g măruntaie de pasare, 50 g muștar, 3 oua, 20 g pesmet, sare și piper, dupa gust.

Mod de preparare: Măruntaiele de pasare (ficăței, pipote, inimă), fierte, se dau prin mașina de tocat, apoi pasta obținută se amestecă cu ouăle fierte tari și marunțite, cu muștarul, sarea, piperul, pesmetul cernut și cu puțină apa. Se amestecă compoziția pana se obține o pastă omogenă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.