Ouă umplute cu sos de carne - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute cu sos de carne

Ouă umplute cu sos de carne

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 12 felii franzeluta cu lapte, putina untura, 6 oua, 2 linguri nu prea pline cu smintina, 1 lingura unt, 1 ceapa mica, sare, piper.
Sosul: 1 lingura faina, 1 lingura unt, 1 pahar zeama de carne sau supa, 2 linguri lapte, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron, se zdrobesc si se freaca cu ceapa prajita(fara sa fie rumenita) intr-o lingura de unt. Se lasa sa se raceasca(daca ceapa a fost pusa fierbinte), se adauga smintina, sarea si piperul. Jumatatile de ou se umplu cu aceasta pasta. Fiecare felie de franzeluta se prajeste in untura apoi se scoate miezul, astfel incit sa se formeze niste covrigei. Fiecare jumatate de ou umplut se pune in locul miezului scobit si se asaza astfel pe farfurie turnind pe deasupra sosul fierbinte. Sosul: se prajeste foarte putin unul cu faina, se stinge cu zeama de carne si se lasa sa fiarba 5 minute. Se ia de la foc si se adauga galbenusurile, amestecind cu lingura, apoi laptele, mararul si sarea.
1.868 vizualizări
645 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
7. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
11. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
15. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
16. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
18. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
20. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.