Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă

Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 oua, 1 cutie mica pateu de ficat, 25 g unt.
Sosul: 25 g unt, 1 lingurita cu virf faina, piper, 1-2 felii de sunca slaba, 1/2 pahar vin, 1/2 pahar lapte
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se cojesc ouale fierte, se taie in lung in doua si se scot galbenusurile. Se umplu ouale la loc si se acopera cu sosul preparat astfel: se amesteca untul cu faina si laptele, sare, piper, se adauga vinul si sunca taiata foarte marunt. Se da 2-3 clocote si se toarna peste oua. Daca mai ramine din umplutura, se formeaza nuci care se aseaza linga oua.
1.386 vizualizări
413 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
8. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
9. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
12. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
17. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
19. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
21. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
23. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
24. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
26. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
27. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.