Ostropel de raţă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Ostropel de raţă

Ostropel de raţă

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 rata, 2-3 cepe, 1/2 lingura faina, zeama de carne, 1 lingura bulion de rosii, 2 catei de usturoi, sare, citeva boabe de piper, o foaie dafin, 2-3 linguri otet de vin, grasime sau ulei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata si se spala rata, se taie bucati, se sareaza si se inabusa intr-o cratita cu putina grasime sau ulei. Se lasa sa se rumeneasca, adaugind cite putina apa. Se taie cepele felii subtiri si se amesteca cu putina unsoare sau ulei si cu jumatatea de lingura de faina. Se stinge cu putina apa sau zeama de carne. Se adauga apoi o lingura de bulion, usturoiul, piperul, sarea, frunza de dafin. Se toarna sosul peste carne, se lasa sa fiarba pina ce rata e destul de frageda. Cind e aproape gata, se adauga otetul si se mai lasa sa dea un clocot. Sosul trebuie sa fie potrivit de scazut. In acelasi mod se prepara si ostropelul de gisca sau de gaina.
2.764 vizualizări
806 tipăriri
18 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Calcan gratinat cu scoici (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Varză murată călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu varză)
9. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Somon la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de cartofi acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Raţă friptă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Boboc de raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Salată de morcovi şi varză murată (Salate > Salate de legume)
20. Salată de castraveţi muraţi (Salate > Salate de legume)
21. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Salată de cartofi cu peştişori săraţi (Salate > Salate cu peşte)
23. Stridii gratinate cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Gratin fin cu praz şi şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată Margarita (Salate > Salate cu peşte)
26. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Galbi (Coaste de vită la grătar) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
30. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.