Salată Margarita - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Salate » Salate cu peşte » Salată Margarita

Salată Margarita

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 450 g macaroane scurte (penne), 18 rosii-cireasa (sau 9 mai maricele), 12 file-uri de ansoa in ulei, o bula Mozzarella taiata cubulete, 3 linguri capere, 2 linguri maghiran, 6 linguri ulei de masline, 2 linguri otet normal, 1 lingura otet balsamic, sare, piper alb proaspat macinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Sosul: amestecati sarea, piperul, cele doua feluri de otet si uleiul, bateti-le bine cu furculita si puneti sosul astfel obtinut deoparte.
Fierbeti macaroanele in apa multa, cu sare, circa 10-12 minute, avand grija sa fie fierte bine, nu „al dente” (la salate se folosesc pastele bine fierte), lasati-le sa se scurga, varsati-le intr-un castron, amestecati-le imediat cu sosul preparat anterior si lasati-le sa se raceasca.
Intre timp, opariti rosiile, decojiti-le si adaugati-le la macaroanele cu sos, impreuna cu file-urile de ansoa bine scurse, cu caperele si cu cubuletele de mozzarella (daca rosiile sunt mai mari, taiati-le feliute subtiri). Presarati deasupra maghiranul, amestecati usor si serviti salata imediat.
Daca vreti s-o serviti mai tarziu, tineti-o la rece, dar scoateti-o din frigider cu cel putin 30 de minute inainte de-a o pune pe masa.
Pentru ca pastele sa nu se lipeasca, amestecati-le intotdeauna cu sos (vinegreta, de rosii, cu iaurt etc.) inainte de-a se raci.
6.701 vizualizări
633 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
2. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
4. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
5. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
6. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
7. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
11. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
12. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
13. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
23. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte)
24. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.