Clătite chinezeşti cu piept de raţă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: Aluat: 60 g făină, 2 ouă, sare, 40 g unt.
Umplutura: 400 g piept de raţă, 80 g morcovi, 80 g pere, 50 g muguri de soia, 20 g ghimbir proaspăt, 40 g alune americane, sos de soia, 1 leg. ceapă verde, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Făina se amestecă cu 125 ml apă, ouă, sare şi 1/2 din unt şi se vor prăji cu cealată 1/2. Carnea se taie felii subţiri, morcovul se taie felii subţiri. Para se taie felii subţiri, se curăţă mugurii de soia, ghimbirul se dă prin răzătoare şi se amestecă cu sosul de soia. Într-o tigaie se topeşte pieliţa de pe piept şi în ea se trage carnea, se adaugă morcovul, para, sosul de soia, se lasă să scadă după care se adaugă alunele prăjite fără grăsime, mugurii de soia, se toarnă pe fiecare clătită şi pliază dublu.
Se taie ceapa verde mărunt şi se presară peste clătite în momentul servirii.
5.865 vizualizări
622 tipăriri
7 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Calcan gratinat cu scoici (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Varză murată călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu varză)
13. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
16. Somon la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de cartofi acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Raţă friptă (Mâncăruri > Fripturi)
21. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Boboc de raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Salată de morcovi şi varză murată (Salate > Salate de legume)
26. Salată de castraveţi muraţi (Salate > Salate de legume)
27. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de cartofi cu peştişori săraţi (Salate > Salate cu peşte)
29. Stridii gratinate cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Gratin fin cu praz şi şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.