Ochiuri - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ochiuri

Ochiuri

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 5 porţii: 10 ouă, 100 ml ulei, piper şi sare dupa gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Dupa ce au fost spalate, ouale se sparg separat, unul cite unul, intr-o farfurie si de aici se rastoarna in alta farfurie adinca sau alt vas. Spargerea se face separat, pentru a depista astfel ouale alterate fara a le infesta si pe celelalte. Cind au fost sparte mai multe oua, in functie de marimea vasului de prajit, se rastoarna ouale intregi (nebatute) in uleiul înfierbintat, luând cu lingura ulei si turnind peste galbenusuri, pentru a urgenta prajirea. Cind sint gata, se scot din vasul de prajire cu paleta si se asaza pe farfurii sau pe platou, folosind serviciul de condimente, sare şi piper, dupa preferinta.
1.728 vizualizări
437 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
7. Chifteluţe de legume cu şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Borş de cartofi cu ochiuri (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Ochiuri cu piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Salată arădeană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Borş cu perişoare de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Tort de mere fără blat, cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
16. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
17. Sparanghel gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ardei umpluţi cu ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Tartă cu roşii şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Orez cu salată de morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
21. Ciorbă de dovlecei cu pui (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Brioşe cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă cremă de spanac cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Tort Angelica cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Minipateuri cu crenvuşti (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
27. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Brioşe cu banane şi ghimbir (Dulciuri > Prăjituri)
29. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Risotto cu ochiuri şi costiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.