Ciorbă de dovlecei cu pui - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de dovlecei cu pui

Ciorbă de dovlecei cu pui

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 piepturi de pui, 2 dovlecei, 2 cepe, 1 morcov, un sfert de ţelină, 200 g mazăre, 1 ardei gras, 4 roşii, 3 căţei de usturoi, 50 g orez, 200 ml borş, 3 linguri de ulei, seminţe de chimen, sare, leuştean, fidea.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Cepele se curăţă de foi, se spală şi se taie peştişori. Ardeiul gras se curăţă de seminţe şi se taie în cubuleţe. Morcovul şi ţelina se curăţă de coajă, se dau pe răzătoarea cu ochiuri mari şi se pun lîngă ardei. Se fierb trei litri de apă, se adaugă legumele tocate, sarea şi se lasă să clocotească. Cînd sînt pe jumătate fierte, se pun piepturile de pui tăiate cubleţe, dovleceii tăiaţi felii, mazărea spălată şi orezul. Se adaugă uleiul, sarea şi se lasă la fiert timp de 15 minute.
Se pun borşul şi roşiile date pe răzătoare, verdeaţa tocată, o linguriţă de seminţe de chimen şi usturoiul pisat.
Se mai fierbe timp de zece minute, se opreşte focul, se presară leuştean tocat şi se aco­peră cu un capac ca să se îmbine aromele.
În loc de orez se poate folosi fidea, ruptă în bucăţele mici.
6.304 vizualizări
547 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
9. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Supă de vară cu dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.