Tort Angelica cu dovlecei - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Tort Angelica cu dovlecei

Tort Angelica cu dovlecei

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 450 g făină, 20 g drojdie, 1 linguriţă zahăr tos, 220 ml apă, 3 ouă, 1 linguriţă sare, 100 ml ulei de măsline, 30 g boabe de porumb, 2 dovlecei, 1 lingură de sos pesto, 4 căţei de usturoi, piper, ulei pentru tavă, varză de Bruxelles.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Într-un castron, se amestecă drojdia cu zahărul tos, puţină apă caldă, sarea şi două linguri de făină. Se lasă la crescut timp de 15 minute, se pune într-un vas împreună cu restul de făină, apă caldă, uleiul de măsline şi puţin piper.
Se adaugă două ouă şi un albuş, se frământă şi se lasă la dospit minimum 30 de minute.
Dovleceii se spală, se dau pe răzătoarea cu ochiuri mari, se pun într-o strecurătoare şi se presează ca să elimine sucul. Se amestecă bine cu sosul pesto, piperul şi usturoiul pisat.
Se întinde aluatul într-o foaie potrivit de groasă, se unge cu această compoziţie, se presară boabele de porumb şi se rulează.
Se taie rulada în două pe lungime, se împleteşte şi se aşază într-o tavă unsă cu ulei.
Se unge cu gălbenuş, se coace la foc mediu 35-40 de minute, apoi se scoate şi se serveşte.
La umplutură, se mai poate adăuga şi varză de Bruxelles.
3.494 vizualizări
834 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
3. Supă de vară cu dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de dovlecei cu griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
10. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de dovlecei cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Quiche cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Fructe de mare cu orez şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată de dovlecei cu iaurt (Salate > Salate de legume)
17. Ciorbă de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Salată de dovlecei cu roşii (Salate > Salate de legume)
19. Salată de dovlecei cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
20. Salată de dovlecei (II) (Salate > Salate de legume)
21. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Dovlecei cu şuncă la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Tort de cafea cu mure (Dulciuri > Torturi)
24. Gogoşi cu dovlecei (Dulciuri > Gogoşi)
25. Mititei din dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Borş cu perişoare de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Tort cu blat de cacao şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
28. Tort de mere fără blat, cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
29. Tort de migdale cu frişcă (Dulciuri > Torturi)
30. Dovlecei cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.