Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc

Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc

Ingrediente: 300-400 g carne, ceapa (50 g ), 60-80 ml untdelemn sau alta grasime, 500 g telina (curatata gata), 1/4 l suc de rosii, 25 g faina, 30 g zahar, patrunjel, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea si ceapa se calesc cu 2 linguri de untdelemn, cum s-a aratat in retetele precedente, pina cind se moaie bine.Telina se taie in felii de 1 cm grosime; acestea se suprapun si se taie in betisoare de 2 cm latime.Telina se caleste separat, cu 2-3 linguri de untdelemn, acoperita, la foc mic, sau la cuptor, tot acoperita, adaugind cite o lingurita cu apa, pina cind se moaie, fara sa se terciuiasca.Dupa ce au fiert, telina si carnea se amesteca.Faina se dilueaza cu sucul de rosii si se desarta in cratita, completind sosul cu apa (sa cuprinda carnea si telina) si lasind sa fiarba citeva clocote, ca sa se lege.Mincarea se poate servi simpla, presarata cu patrunjel taiat marunt, sau dreasa; o lingura cu smintina se bate cu o lingura de apa rece si apoi se amesteca cu mincarea, imediat ce cratita s-a luat de pe foc; se sareaza dupa gust.
7.786 vizualizări
686 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă pasată de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de ţelină cu albuş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.