Mâncare de miel cu vinete - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Mâncare de miel cu vinete

Mâncare de miel cu vinete

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg spata de miel fara os, 500 g rosii, 2 vinete lunguiete, 2 cepe, 3 catei de usturoi, 3 linguri ulei de masline, 20 g unt, 2 linguri otet alb, 100 ml vin alb sec, 1 foaie de dafin, cateva fire de menta, sare, piper alb macinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala vinetele si se taie bucatele de 1 cm. Rosiile se oparesc, se curata de pielita si se taie cubulete. Se curata carnea de grasime si fibre si se taie bucati mai mari, iar ceapa si usturoiul se toaca marunt. Se-ncinge uleiul intr-o cratita mai mare si se prajesc, pe rand, bucatelele de vanata, la foc potrivit, amestecand intr-una. Apoi se scot; in cratita se pune untul si se prajesc (la foc iute) bucatile de carne. Se scot si ele si in grasimea ramasa se dunstuiesc ceapa si usturoiul. Se pun inapoi in cratita bucatile de vanata si de carne, se adauga rosiile, otetul, vinul, foaia de dafin, se sareaza, se pipereaza si se lasa sa fiarba - cu capac - circa o ora la foc mic, amestecand din cand in cand si adaugand - daca e nevoie - putina apa. Cand mancarica e aproape gata, se incorporeaza frunzele de menta spalate si taiate marunt, iar cateva se presara deasupra.
Se serveste calda, cu salata verde.
3.020 vizualizări
694 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
9. Caviar de vinete cu sardele (Aperitive > Sandviciuri)
10. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Salată de vinete iuţi (Salate > Salate de legume)
12. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)
13. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume)
14. Salată de vinete cu usturoi (Salate > Salate de legume)
15. Salată de vinete cu roşii (Salate > Salate de legume)
16. Salată de vinete cu maioneză (Salate > Salate de legume)
17. Salată de vinete cu ceapă şi usturoi (Salate > Salate de legume)
18. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
20. Cotlete de miel cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
21. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Mâncare în straturi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Salată de vinete prăjite (Salate > Salate de legume)
25. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Vinete prăjite cu frigărui de pui (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată de vinete cu gălbenuş de ou (Salate > Salate cu ouă)
29. Zacuscă de vinete şi gogoşari (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
30. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.