Gulaş din inimă sau uger de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Gulaş din inimă sau uger de vacă

Gulaş din inimă sau uger de vacă

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g inima (sau uger de vaca), o lingura faina, o lingura untura, o lingura bulion de rosii, o ceapa.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Inima sau ugerul se spala, se taie in cuburi de cite 30-40 gr., se spala din nou, se presara cu sare si piper si se prajeste in tigaie, in untura incinsa cu ceapa tocata marunt. Dupa aceea se presara cu faina si se mai prajeste inca putin. Bucatile prajite se asaza in cratita si se toarna apa fierbinte ( cit sa acopere carnea), se adauga bulion de rosii, foi de dafin, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit la foc mic 1-1/2 ore.
Ca garnitura se servesc cartofi prajiti sau fierti.
5.581 vizualizări
898 tipăriri
9 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
17. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
19. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
26. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
27. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.