Gogoşi - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Gogoşi » Gogoşi

Gogoşi

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 550 g faina, sare, 2 linguri zahar, coaja de lamaie sau portocala, o lingura de unt, margarina sau grasime, drojdie cit o nuca, 3 galbenusuri, 1/2 litru lapte, 2 linguri zahar vanilat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se dizolva drojdia, untul, sarea si zaharul in laptele caldut. Se adauga galbenusurile, vanilia si incet, incet faina.
Se framinta. Se lasa sa creasca. Se intinde foaia cam 1/2 cm se foloseste un pahar care se apasa cu gura in jos pe foaie decupind gogosile, rotund se mai lasa sa creasca putin (dar nu este obligatoriu). Se incinge bine o tigaie cu ulei mult si una cite una se prajesc gogosile. Focul nu va fi iute, ci potrivit.
Se pudreaza cu mult zahar pudra.
9.472 vizualizări
1.400 tipăriri
11 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
7. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Pâine mozaic (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Maioneză cu zacuscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Gogoşari în oţet cu muştar (Conserve din legume, murături > Murături simple)
17. Borş Paradis (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Ciorbă ca la Rădăuţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Salată de cartofi cu castraveţi şi maioneză (Salate > Salate de legume)
20. Salată de crudităţi cu ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
21. Salată de legume de vară (Salate > Salate de legume)
22. Salată de post (Salate > Salate de legume)
23. Salată chinezească cu gogoşari, castraveţi şi conopidă (Salate > Salate de legume)
24. Salată de ţelină cu maioneză şi mere (Salate > Salate de legume)
25. Salată de cartofi picantă (Salate > Salate de legume)
26. Salată de gogoşari copţi (Salate > Salate de legume)
27. Salată de cartofi ninsă (Salate > Salate de legume)
28. Salată de orez cu maioneză în trei culori (Salate > Salate de legume)
29. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată iepurică (Salate > Salate cu ouă)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.