Ciorbă ca la Rădăuţi - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă ca la Rădăuţi

Ciorbă ca la Rădăuţi

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Porţii: 6

Ingrediente: O gaina (mai batrina), 2 legaturi patrunjel, 3 legaturi marar, 1 morcov, 2 cepe medii, 1 gogosar (sau ardei gras), 1 varf de cutit boia iute, 50 ml ulei (sau grasime de la gaina), 6 oua, 300 ml smantana, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pune gaina la fiert, fara legume, fara sare, si se tine pe aragaz pana cade carnea de pe oase. Se sa deoparte de pe foc si se lasa jumatate de ora sa-si dea duhul. Intre timp, se caleste ceapa in untura (sau in ulei) timp de 2 minute. Peste ceapa usor rumenita, se pun morcovul, gogosarul, mararul, patrunjelul - toate tocate. Se adauga, mai apoi, si boiaua si se trage totul 3-4 minute la tigaie.
10.311 vizualizări
861 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
8. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
9. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
10. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
13. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
16. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
18. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
20. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
21. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
22. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
23. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
25. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
26. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
27. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.