Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Paste, pizza şi găluşte » Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii

Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii

Ingrediente: 100-150 g ficat crud de pasare, vitel sau de porc, 60 g pesmet, 30 g gris, 30 ml untdelemn sau unt topit, un ou, un virf de cutit piper, o lingurita cu virf patrunjel taiat marunt, o lingurita ceapa rasa.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ficatul se trece prin masina de tocat sau prin sita de sirma inoxidabila.La ficatul tocat se adauga oul intreg, ceapa, untdelemnul, pesmetul, grisul, patrunjelul si piperul si se amesteca bine.Compozitiz va fi moale.Supa se pune sa fiarba intr-o cratita de 3 l, ca sa aiba suprafata mare.Cu lingurita udata in supa se ia din compozitie cite o galusca si i se da drumulin supa care clocoteste, la foc mic.Vor rezulta cca 30 galuste care se vor coagula imediat si vor creste foarte pufoase.In supele care nu au fiert cu carne, se adauga un morcov, ras prin razatoare cu gauri mici si calit cu 2-3 linguri de untdelemn, sau se pune numai untdelemnul crud, iar pentru gust mai bun, i lingurita de Vegeta sau, in lipsa acesteia, sare, dupa gust; pentru aroma, se pun neaparat frunze de telina si patrunjel, taiate marunt.
2.197 vizualizări
661 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
8. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.