Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Găluște de ficat cu griș pentru supă de carne, zarzavat sau roșii

Ingrediente: 100-150 g ficat crud de pasare, vitel sau de porc, 60 g pesmet, 30 g gris, 30 ml untdelemn sau unt topit, un ou, un virf de cutit piper, o lingurita cu virf patrunjel taiat marunt, o lingurita ceapa rasa.

Mod de preparare: Ficatul se trece prin masina de tocat sau prin sita de sirma inoxidabila.La ficatul tocat se adauga oul intreg, ceapa, untdelemnul, pesmetul, grisul, patrunjelul si piperul si se amesteca bine.Compozitiz va fi moale.Supa se pune sa fiarba intr-o cratita de 3 l, ca sa aiba suprafata mare.Cu lingurita udata in supa se ia din compozitie cite o galusca si i se da drumulin supa care clocoteste, la foc mic.Vor rezulta cca 30 galuste care se vor coagula imediat si vor creste foarte pufoase.In supele care nu au fiert cu carne, se adauga un morcov, ras prin razatoare cu gauri mici si calit cu 2-3 linguri de untdelemn, sau se pune numai untdelemnul crud, iar pentru gust mai bun, i lingurita de Vegeta sau, in lipsa acesteia, sare, dupa gust; pentru aroma, se pun neaparat frunze de telina si patrunjel, taiate marunt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.