Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Paste, pizza şi găluşte » Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (II)

Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (II)

Ingrediente: 300-350 g brinza de vaca, un ou, 50 g gris, 50 g faina, 12-13 prune, sare, 50 g pesmet, untdelemn, zahar pudra, vanilie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Brinza se marunteste bine cu dosul furculitei, se adauga grisul, faina, oul si se amesteca bine.Compozitia se pune pe o foaie de nailon, bine presarata cu faina si se modeleaza in forma de sul care, apoi, se taie in 12-13 felii.In continuare, galustele se pregatesc cu prunele, se fierb si se servesc dupa cum urmeaza:o cratita de 3-4 l se umple mai mult de jumatate cu apa rece in care se pune pe o lingurita cu virf de sare.Cind clocoteste, se pun toate galustele, miscind cratita, ca acestea sa nu se lipeasca de fundul ei.Se lasa sa fiarba 10 minute cu capacul tras putin la o parte; dupa ce apa a inceput sa dea in clocot, focul se reduce, ca galustele sa fiarba in clocote mici.Se ia cratita de pe foc, si se lasa acoperita 15 minute, ca galustele sa se umfle bine.Se scot, apoi cu spumiera cite 2-3, se trec usor prin pesmet prajit si se pudreaza cu zahar si vanilie.Sint foarte fragede, daca se servesc imediat.
3.235 vizualizări
826 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
8. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
10. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
26. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
29. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.