Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză

Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză

Ingrediente: Pentru 10 portii: 1 kg carne de vaca pentru fripturi, 100 ml vin, 200 ml supa, 700 g brinza de vaci, 100 g telemea, 200 g gris, 6 oua, 500 g sos de smantana, 100 ml ulei, sare, piper, dupa gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se spala, se scurge, se sareaza, se condimenteaza si se aseaza intr-o tava cu ulei si adaos de supa, apoi se introduce la cuptor. Din timp in timp se stropeste cu sosul format. Spre sfirsitul inabusirii se stropeste cu vin pe toata suprafata carnii. Cind este gata patrunsa si se infige usor furculita, se scoate, se raceste, se portioneaza si se mentine la cald in sosul format. Brinza de vaci se amesteca cu telemeaua framintata, cu grisul si ouale batute spuma. Se omogenizeaza bine compozitia. Din aceasta compozitie se formeaza galuste, cu lingura, care se pun direct in apa clocotita cu sare si se fierb cca 10 — 15 minute. Se scurg si se adauga in sosul de smintina. Se mai fierb 5 minute, pastrindu-se la cald. Friptura se serveste in farfurie sau pe platou cu sosul respectiv si galustele cu sosul de smintina.
3.331 vizualizări
951 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
8. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
10. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
18. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
27. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de gulii cu găluşte de făină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.