|  | 
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact | 
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare | 
| Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Crochete din ouă cu brânză sau parizer | 
| 
 | 
| Alte reţete | 
|  1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)  2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)  3. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)  4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)  5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)  6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)  7. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)  8. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)  9. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)  10. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)  11. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)  12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)  13. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)  14. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)  15. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)  16. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)  17. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)  18. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)  19. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)  20. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)  21. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)  22. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)  23. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)  24. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)  25. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)  26. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)  27. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)  28. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)  29. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)  30. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |