Crochete din ouă cu brânză sau parizer - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Crochete din ouă cu brânză sau parizer

Crochete din ouă cu brânză sau parizer

Ingrediente: 3-4 oua firerte tari, o lingura smintina, o lingurita patrunjel taiat marunt, piper, 1/2 lingurita sare fina, un ou crud, 100 g franzela, 30 g unt sau untdelemn, 20 g faina, o ceapa mica, 80-100 g parizer,50 g brinza telemea sau cascaval ras.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ouale, taiate cit mai marunt, se amesteca cu oul crud, franzela fara coaja, muiata bine in apa rece si stoarsa, smintina, ceapa taiata marunt si calita, un minut, in unt sau untdelemn, piperul, sarea, faina si patrunjelul se amesteca bine. Se modeleaza crochete care se prajesc si apoi se servesc fierbinti, ca aperitiv.
3.776 vizualizări
626 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
9. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
11. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
14. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
25. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
29. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.