Cremă din ouă întregi cu albuşul bătut spumă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Creme » Cremă din ouă întregi cu albuşul bătut spumă

Cremă din ouă întregi cu albuşul bătut spumă

Ingrediente: 60-70 g zahar, 2-3 albusuri, o lingura cu rom, 100 g unt.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Cind se prepara din oua intregi, oricare din cremele precedente se poate face mai spumoasa, daca albusurile se bat spuma; se adauga 60-70 g zahar pentru albus,iar pentru 2-3 albusuri, o lingura cu rom, si apoi spuma se bate in continuare, pina cind se intareste din nou.Dupa aceea, se pun galbenusurile si, in plus, cite o lingura cu lichid pentru fiecare ou; daca se prepara crema cu cacao, ciocolata, sau nescafe, lichidul va fi apa sau lapte, iar pentru alte creme, lichidul mentionat in reteta. Compozitia se bate pe un vas cu apa clocotita, 7-8 minnute, pina cind se infierbintasi se ingroasa ca u sosou spumos; se ia atunci, de pe aburi, se adauga cacaua neaparat cernuta, ciocolata rasa sau nescafe, se bate bine pina cind se omogenizeaza, apoi se raceste pe un vas cu apa rece fara sa se mai bata cu telul.Cind compozitia ajunge la temperatura degetului, se adauga untul moale, cu care se bate, pina cind se omogenizeaza.Spuma scade cind se bate cu untul, totusi crema va fi pufoasa.
4.362 vizualizări
522 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.