Colţunaşi cu brânză de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Colţunaşi cu brânză de vacă

Colţunaşi cu brânză de vacă

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg brinza de vaca, 3 oua, 4 linguri faina, sare, 1 pahar smintina, 2 linguri unt.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se face o foaie de taitei din faina, 2 oua si sare. Se intinde foaia pe planseta, se taie forme rotunde sau patrate. Intr-o margine a bucatilor taiate se pune brinza, amestecata cu ou si sare. Se indoaie coca libera peste brinza si se taie jumatati de cercuri sau triunghiuri. Se apasa cu degetul ca sa se lipeasca bine marginile si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se scot cu spumiera si se pun in farfuria de servit. Se toarna deasupra smintina amestecata cu o lingurita de faina si bucati de unt. Se dau la cuptor sa se rumeneasca.
2.245 vizualizări
746 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
11. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
15. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
16. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
19. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
24. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
26. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
28. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
29. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
30. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.