Coastă de porc umplută cu mere - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Coastă de porc umplută cu mere

Coastă de porc umplută cu mere

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 750 g coastă proaspătă, 1/2 kg mere, cimbru, sare, piper, 3-4 boabe ienibahar, 1/2 pahar vin, 1 linguriţă făină.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se alege o coastă mai mult lungă decît lată, se taie la mijloc ca să formeze o pungă, lăsînd o margine de 2 cm împrejur. Se freacă cu sare, piper, cimbru şi boabe de ienibahar pisate. Se umple punga cu merele curăţate de coajă şi de seminţe, tăiate în sferturi. Se coase punga şi se aşează coasta în tavă cu 1/2 ceaşcă apă fierbinte. Se acoperă cu un capac şi se fierbe la foc moale cam 1/2 oră. Se întoarce coasta, se adaugă încă 1/2 ceaşcă cu apă fierbinte şi se lasă să fiarbă iar 1/2 oră. Se scoate capacul şi se dă la cuptor să se rumenească. Cînd este gata, se scoate friptura, iar în sosul rămas se adaugă făina, care se stinge cu vin. După 2-3 clocote, se strecoară. După ce s-a răcit friptura, se scoate aţa, se aşează pe o farfurie, iar deasupra se toarnă sosul.
2.334 vizualizări
728 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de mere acrişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de mere cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
11. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată de mere cu castraveţi acri (Salate > Salate de legume)
20. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Salată de ţelină cu mere (Salate > Salate de legume)
24. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume)
25. Salată de mere cu ţelină şi maioneză roz (Salate > Salate de legume)
26. Salată de rădăcinoase cu mere şi maioneză (Salate > Salate de legume)
27. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
28. Salată de castraveţi cu mere (Salate > Salate de legume)
29. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Salată de mere şi alte crudităţi (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.