Clătite cu zer, brânză de vacă şi căpşuni - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Clătite » Clătite cu zer, brânză de vacă şi căpşuni

Clătite cu zer, brânză de vacă şi căpşuni

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Clatitele: 1 lingura unt, 1/4 l lapte, 3 oua, 75 g faina, 1 lingura zahar.
Umplutura: 250 g branza de vaci (20% grasime), 50 ml zer, 2 linguri sirop de fructe (zmeura, visine), 1-2 lingurite zeama de lamaie, 300 g capsuni.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Clatitele: Se topeste untul si se bate bine cu laptele caldut si ouale. Se amesteca faina cu zaharul si se incorporeaza in lapte. Aluatul astfel obtinut se lasa sa se umfle 30 de minute, dupa care se prajesc, pe rand, 10 clatite (intr-o tigaie de teflon).
Umplutura: Se freaca branza de vaci cu zerul si se adauga siropul de fructe si zeama de lamaie. Capsunile curatate si spalate se taie bucatele. Pe fiecare clatita se pune putina umplutura de branza si cateva capsuni, apoi se pliaza in doua si se servesc imediat.
3.137 vizualizări
611 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
14. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
17. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
29. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.