Chifteluţe din peşte cu crustă de migdale sau pesmet - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Chifteluţe din peşte cu crustă de migdale sau pesmet

Chifteluţe din peşte cu crustă de migdale sau pesmet

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g peste alb, zeama si coaja rasa de la o lamaie, 150 g paine (toast), 1/8 l frisca nebatuta (sau smantana subtire), 1 ceapa mica, 1 lingurita ulei, 1 ou, 2 lingurite sare + piper, 60 g migdale (stifturi) sau pesmet, 40 g unt topit.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie bucatele si se amesteca cu zeama si coaja rasa de lamaie. Feliile de paine - fara coaja - se taie cubulete si se inmoaie in frisca sau smantana.
Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in uleiul incins, pana ce devine sticloasa. Pestele se lasa putin sa se scurga si se marunteste in robotul de bucatarie. Se amesteca piureul de peste si ceapa calita cu painea inmuiata, se incorporeaza oul, sarea si piperul si se framanta bine.
Din compozitia astfel preparata se fac chiftele (cu palmele umezite), se tavalesc prin stifturile de migdale si se prajesc, in untul topit si incins, cate 6 minute pe fiecare parte. Se servesc fierbinti cu salata de cartofi.
2.969 vizualizări
861 tipăriri
49 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
9. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
12. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
19. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
24. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Chifteluţe de legume cu şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Doradă în crustă de sare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.