Chiftele marinate (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Chiftele marinate (II)

Chiftele marinate (II)

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 1/2 kg carne, 2 ouă, 6 cepe, 1 felie franzelă, 1 cartof, 1/2 morcov, 1/2 ţelină rasă, 1 lingură făină, 2 linguri bulion, 2 linguri grăsime, multă verdeaţă. sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea tocată se amestecă cu franzela înmuiată, ouăle, ceapa tăiată mărunt şi rumenită în grăsime, zarzavatul ras, verdeaţa şi sarea. Se fac chifteluţe, se tăvălesc prin făină şi se prăjesc în grăsime foarte bine încinsă. Se aşează în cratiţă şi se toarnă deasupra sos de bulion, iar iarna sos de roşii. Se adaugă o foaie de dafin, verdeaţă şi la urmă puţin oţet. Se scad bine. Tocătura se poate prepara şi fără zarzavat.
Chiftelele se servesc cu zeama de roşii.
5.342 vizualizări
541 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Scrumbii marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
17. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Chiftele de crab (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.