Chiftele din piept de pui cu cremă de muştar - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Chiftele din piept de pui cu cremă de muştar

Chiftele din piept de pui cu cremă de muştar

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 500 g piept de pui dat prin maşina de tocat, 2/3 ceaşcă pesmet, 1 lingură praf de curry (nu prea iute), 2 linguri pătrunjel verde tocat mărunt, 1 ou bătut uşor, sare, piper negru măcinat.
Pentru cremă: 1/4 ceaşcă smîntînă acrişoară, 1 lingură muştar gros (cu bobul mare), 1/4 ceaşcă ulei de măsline.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pun într-un castron carnea tocată, pesmetul, praful de curry, pătrunjelul, oul, sarea şi piperul, se frămîntă bine cu mîna, se acoperă cu o folie de plastic şi se lasă să stea la frigider circa 20 de minute.
Se împarte tocătura în 6 porţii egale şi se formează - cu palmele unse cu ulei - chiftelele, care se turtesc uşor. Se pun pe grătarul încins sau în cuptor, sub grill, şi se prăjesc pe ambele părţi, pînă ce se pătrund şi se rumenesc frumos. Se servesc fierbinţi, cu crema de muştar.
Pentru cremă, se pun într-un bol mare muştarul şi smîntîna şi se bat bine cu telul. Se adaugă uleiul picătură cu picătură şi se bate în continuare pînă ce crema devine netedă şi onctuoasă.
3.005 vizualizări
765 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
28. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.