Chec de carne - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Chec de carne

Chec de carne

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg carne de porc, 4 cepe, usturoi, 5 oua, cimbru, marar, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se toaca. Intr-o cratita se caleste ceapa taiata marunt. Cand ceapa s-a calit se adauga si carnea tocata si se caleste pana isi schimba culoarea devenind din rosiatica albicioasa. Cand s-a racit acest amestec se pun 2 oua, sarea, piperul, cimbrul, mararul tocat marunt, usturoiul strivit, toate dupa gust. Intr-o tava dreptunghiulara in care se toarna un stratulet de ulei, se pune jumatate din compozitie si se intindem in strat uniform. Celelalte 3 oua, fierte in prealabil, se curata si se taie in jumatate. Se asaza in tava apoi se acopera cu restul de compozitie Dupa ce s-au aranjat marginile, se inteapa din loc in loc cu furculita sa se patrunda compozitia. Se da la cuptor cam 30 minute (pana se coace) ungand din cand in cand cu uleiul din tava.
Se lasa sa se raceasca bine si se taie felii care se pot pune pe un platou alaturi de alte aperitive . Se poate servi si calda cu garnitura de cartofi prajiti, piure, natur, pilaf, varza calita.
4.322 vizualizări
554 tipăriri
8 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Carne cu busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.