Cartofi copţi cu şuncă slabă şi brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Cartofi copţi cu şuncă slabă şi brânză

Cartofi copţi cu şuncă slabă şi brânză

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 cartofi marisori, 180 g sunca sau parizer foarte slab, 180 g branza (slaba, dar sarata, e mult mai gustos), 100 g ceapa verde taiata marunt, 1 cutiuta smantana (12% grasime), piper negru, sare, frunze de marar si patrunjel (optional).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se coc cartofii in cuptor:cand sunt gata se taie pe jumatate in lungime, se scoate miezul avand grija sa mai ramana jumatate de cm.
Acest miez se amesteca cu sunca/parizerul, 3/4 din branza,3/4 ceapa, smantana, piperul negru, frunze marar si patrunjel taiate marunt
Intre timp pe o tava pe care am asezat o folie de aluminiu (nu e obligatoriu), se aseaza cochilile de cartofi care se umplu cu amestecul de mai sus.
restul de branza si ceapa verde (cruda) + marar se amesteca si se presara peste cartofii umpluti.se baga tava la cuptor fara a se acoperi cu nimic pana cand amestecul de deasupra capata o culoare aramie.
3.042 vizualizări
499 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
15. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
18. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
19. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
20. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
21. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
27. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.