Budincă de franzelă cu brânză de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Budinci » Budincă de franzelă cu brânză de vacă

Budincă de franzelă cu brânză de vacă

Ingrediente: 150 g franzela curatata de coaja, 300 ml lapte, 50 g faina , 100 g unt, 250-300 g brinza de vaci, 5 oua, 1/2 lingurita sare, 150 g zahar tos, 30 ml rom, 50 g stafide, vanilie, o lingura marmelada caise, o lingurita gem de coji de portocale, pesmet.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Franzela, taiata in felii de 1 cm grosime, se inmoaie in tot laptele rece pina cind il absoarbe; apoi, se adauga galbenusurile, brinza de vaci maruntita bine cu furculita, stafidele care au fost muiate 30 minute cu o lingura de rom, untul topit, faina, gemul de caise si coji de portocale, sarea, vanilia si se amesteca toate bine pina cind se omogenizeaza.Albusurile se bat spuma, apoi se pune tot zaharul tos si restul de rom si spuma se bate pina cind se intareste din nou.Se amesteca usor cu telul compozitia numai prin rasturnare, si apoi se desarta intr-o cratita de 2 1/2 l, unsa bine cu margarina solida si tapetata cu faina si pesmet.Se coace ca si precedentele, cca 30-40 minute, la foc mijlociu.Nu se deschide cuptorul 20 minute.Se serveste fierbinte, fiind cu brinza, simpla, pudrata cu zahar sau sosuri dulci.
4.133 vizualizări
945 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
11. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
15. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
16. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
19. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
24. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
26. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
28. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
29. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
30. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.