Brânză de vaci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Brânză de vaci

Brânză de vaci

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 l lapte.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pune laptele sa se prinda intr-un vas emailat sau din portelan si se lasa la temperatura camerei (20-25 grade C), pina se incheaga. Dupa 1-2 zile vara si 2-3 zile iarna, devine compact. Cind e bine coagulat, se indeparteaza smintina de la suprafata si se pune la cald pe marginea plitei, pina cind incepe sa se separe laptele coagulat de zer. Se toarna apoi intr-o strecuratoare, peste care s-a pus un tifon sau un servetel curat si se lasa pina cind se scurge zerul. Se aduna apoi servetelul, se stringe usor pina se indeparteaza tot zerul. Se consuma ca atare sau se adauga in continutul diferitelor preparate dietetice.
2.419 vizualizări
687 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
11. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Quiche cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
16. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
17. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
20. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Salată cu maioneză şi nucă (Salate > Salate de legume)
25. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
26. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
28. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
30. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.