Borş de varză cu ciolan afumat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş de varză cu ciolan afumat

Borş de varză cu ciolan afumat

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: O varza mijlocie (de preferat murata), 2 cepe potrivite, zarzavat conservat ptr. ciorbe, sare, 1/2 litru bors sau zeama de varza, un ciolan afumat de marime potrivita, o legatura marar.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se opareste ciolanul in putina apa cu sare. In oala in care se prepara borsul se pune la fiert varza spalata si tocata marunt, ceapa tocata si ea marunt si cu ciolanul afumat. Ciolanul poate fi lasat intreg sau taiat in bucati mai mici. Cind sint arpoape fierte se adauga si zarzavatul de ciorba, se mai lasa max. 15 minute sa fiarba, apoi se acreste dupa gust cu bors( fiert separat in prealabil) sau zeama de varza, se sareaza si la sfirsit se pune mararul tocat marunt. Optional, se poate pune la fiert o data cu varza si ciolanul o legatura de cimbru, care se scoate din bors la sfirsit. Se serveste cald cu ceapa rosie.
6.034 vizualizări
872 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
2. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Supă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Varză cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Varză murată călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu varză)
14. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
29. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Ciolan cu varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.