Biscuiţi cu brânză şi verdeaţă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Biscuiţi cu brânză şi verdeaţă

Biscuiţi cu brânză şi verdeaţă

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Aluatul: 1 ceasca faina, 1/2 lingurita praf de copt, 60 g unt, 1 ou batut usor, 1-2 linguri apa de la gheata, 1/2 ceasca de cascaval ras, 1 lingurita cozi de ceapa verde (taiate marunt), 1 lingurita patrunjel verde tocat.
Umplutura: 75 g branza de vaca, 25 g unt, 1 lingura marar verde tocat, 1 lingura patrunjel verde tocat, 1/4 ceasca de cascaval ras, piper macinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se incinge cuptorul, se tapeteaza doua tavi cu hartie pentru copt. Se amesteca faina cu praful de copt, se adauga untul si se framanta pana ce se obtine un amestec sfaramicios (se pot framanta cu robotul de bucatarie: 30 de secunde). Se incorporeaza oul, apa si cascavalul ras si se framanta in continuare, pana ce aluatul se leaga bine (cu robotul: 40 sec.). Se pune aluatul pe planseta si se incorporeaza si coditele de ceapa si patrunjelul verde. Se intinde aluatul (grosimea: 2,5 mm) si se taie cu o forma (sau gura unui pahar) cercuri, cu diametrul de 5 cm. Se asaza pe tava si se coc circa 8 minute, pana ce se rumenesc, dupa care se lasa sa se raceasca. Pentru umplutura: se freaca intr-un castron untul cu branza de vaci, pana ce amestecul arata ca o crema. Se adauga verdeata, piperul si cascavalul ras si se freaca in continuare, pana ce compozitia este neteda. Se ung cu ea jumatate din biscuitii copti, iar ceilalti se asaza deasupra.
3.638 vizualizări
603 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
14. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
17. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
29. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.